Planlegging

Et nytt kjøkken tar form

Under planleggingen av et nytt kjøkken er det mange detaljer man skal tenke på. Kjøkkenet består ikke bare av møbler som plasseres ved siden av eller oppå hverandre. Det er de usynlige detaljene som gjør ditt kjøkken til et sted etter ditt hjerte. Skuffemekanismer, stikkontakter, fleksible elementer mm. – her er det mye som bør planlegges før møblene kommer. Bruk våre fag- og produktkunnskaper og vår mangeårige erfaring til å skaffe deg det kjøkkenet du har drømt om lenge.

Her kan du klikke deg inn på forskjellige kjøkkenløsninger for å få en første oversikt. Skulle lysten på et nytt kjøkken ha blitt enda større, ta gjerne kontakt for en første rådgiving.

Ergonomie

Tenke logisk - planlegge ergonomisk

Forskjellige aktiviteter krever forskjellige kroppholdninger. Jo mer bekvemt du kan jobbe, desto mindre blir du trett av det. Det gjelder ikke minst for ryggen. Å forberede og å lage mat, å vaske opp – for hver arbeidsprosess på kjøkkenet finnes det en riktig arbeidshøyde. I våre kjøkkenløsninger tilpasser vi arbeidshøyden til forskjellige behov og kroppshøyder – arbeidshøyden kan faktisk variere mellom 77 og 99 cm, men det viktigste er at den er ergonomisk. Når vi planlegger kjøkkenet sammen, skal vi selvsagt snakke om det og planlegge deretter. Vi har tross alt den erfaring som du skal dra veksler på